Isporuka

Dostava robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije preko kurirskih službi, poštujući pravila saobraćaja kao i novi zakon o bezbednosti, u roku od 72 sata od datuma prijema potvrde same online kupovine, prethodno rezervisanog proizvoda, od strane internet prodavnice.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko rezervisani proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ( u intervalu od petka do nedelje – predviđeno vreme isporuke se računa u ovom slučaju od ponedeljka) ili državnih praznika.

Kurirska služba tri puta pokušava uručenje pošiljke. Ukoliko je kurir tri puta imao neuspešno uručenje, pošiljka se vraća prodavcu. Kurir ima diskreciono pravo da traži potpis od primaoca pošiljke na posebnom dokumentu pre uručenja.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja naručene robe proverite eventualna vidljiva spoljna, fizička oštećenja usled transporta ( po potpisivanju priznanice o prijemu robe, smatra se da je paket uručen ispravan-neoštećen ), što ne podrazumeva zadržavanje kurira kako bi se proverila i sama sadržina pošiljke.

Ukoliko je pošiljka fizički oštećena, imate pravo da odbijete prijem robe i to prijavite prodavcu proizvoda ili portalu www.poolset.net, putem mail-a ili telefonom 060/0234564